SenD

BSenD is een gespecialiseerd uitzendbureau voor het inzetten van Pools personeel in de glastuinbouw en agrarische sector. Oprichters Arco Sonneveld en Jarek Dyminski hebben de volmaakte formule gevonden om het complete uitzendtraject van A tot Z met volle tevredenheid van zowel klant als werknemer uit te voeren. Dit door de jarenlange ervaring in werving en selectie, gedrevenheid en passie voor het werk!.

 

Jarek Dymiński

Jarek is geboren en getogen in Polen. In 2003. is hij naar Nederland verhuisd, waar hij 5 jaar werkervaring heeft opgedaan bij een grote rozenkwekerij. Jarek is hierdoor bekend met alle voorkomende werkzaamheden binnen deze sector. Deze werkervaring helpt hem met het vinden naar gemotiveerd en passend personeel. Bovendien kan Jarek als geen ander de werknemers inwerken, een pre welke de opdrachtgever veel werk uit handen neemt.

Daarnaast heeft Jarek meer dan 5 jaar ervaring met werving en selectie, wat hij ook bij SenD met veel plezier en passie doet. Niet alleen voor de klant, maar óók voor de werknemer, want “een tevreden werknemer, zorgt voor een tevreden klant” is zijn motto.

 

Arco Sonneveld

Arco is contactpersoon voor (potentiele) klanten. Door middel van een intensief intakegesprek achterhaalt hij de visie, het doel en de knelpunten van de opdrachtgever om op deze manier een passende oplossing te bieden op het vraagstuk van de klant.

Het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met de klant is volgens Arco een belangrijk onderdeel van zijn werkzaamheden, omdat deze relatie hem in staat stelt actief mee te denken en gedegen advies uit te brengen.

Want kiest u voor SenD, dan bent u niet alleen verzekerd van geschikt personeel, maar bent u een ervaren en betrokken partij rijker die buiten de geijkte paden denkt en door flexibiliteit altijd voor u klaarstaat.

SenD SenD bundelt de krachten van Nederland en Polen!