Werkwijze SenD

Werving en Selectie

SenD is van mening dat de werving en selectie van werknemers een van de belangrijkste stappen is in het uitzend- en inzettraject. Jarek Dyminski, een van de oprichters van SenD, reist dan ook regelmatig naar Polen om de werving en selectie daar plaats te laten vinden, alvorens de kandidaten in Nederland worden uitgenodigd.

Tijdens de selectie wordt er, door de werkervaring die Jarek zelf in de Nederlandse (rozen)tuinbouw heeft opgedaan, intensief meegedacht met de klant. Hard werken alleen is niet genoeg. Ook motivatie, een representatieve uitstraling en sociale vaardigheden spelen een grote rol bij het vinden van geschikte kandidaten.

 

Begeleiding Werknemers

Na de strenge selectie begeleidt SenD de werknemers in het gehele traject. Denk hierbij niet alleen aan huisvesting, maar ook vervoer naar Nederland, registratie, verzekeringen, sociale zekerheid en bankzaken horen daarbij. Als de werknemer eenmaal in Nederland woonachtig is, brengt SenD nog regelmatig een bezoek om een goede relatie op te bouwen en te behouden.

 

Wij vinden de perfecte kandidaat voor uw bedrijf!

Bij het ontvangen van een nieuwe opdracht gaat SenD direct opzoek naar de geschikte persoon of personen voor de desbetreffende klant. Belangrijk is dat de werknemers op niet te lange afstand woont zodat de reistijd beperkt blijft en zodat de zij bekend en betrokken zijn met de omgeving waarin zij werken.

 

Begeleiding voor klant én werknemer

Als de geschikte kandidaten gevonden zijn, begeleidt SenD hen in de eerste periode intensief op de nieuwe werkplek. Letterlijk, want SenD is ervan overtuigd dat goede begeleiding doorslaggevend is voor tevredenheid van zowel werkgever als werknemer.

Na de intensieve inwerkperiode wordt één werknemer benoemd tot leidinggevende, wat betekent dat er altijd iemand aanwezig is die verantwoordelijk is en controle uitoefent op de resultaten van alle werknemers.

SenD komt, waar nodig, regelmatig langs om de kwaliteit van het afgeleverde werk te waarborgen.